Espen hittar på enkla, billiga och hälsosamma recept – och inte sällan med Forevers produkter i. Här har vi samlat några av hans favoriter…
Kika in på hans Instagram @espenhilton och blogg Espenhilton.com
INGREDIENSER (8–10 PORTIONER):
450 g havregryn
3 msk Forever Bee Honey
1 skopa Forever Ultra Vanilla
¾ dl mandelmjölk
4 ägg
1 stor sötpotatis
1 tsk bakpulver
1 stick Forever Fiber
Vatten
TILLBEHÖR:
Lättkvarg
Sylt
Mesost
GÖR SÅ HÄR:
Mixa havregryn i en matberedare tills det blir till ett mjöl.
Skala sötpotatisen och skär i bitar. Koka därefter sötpotatisen tills den blir mjuk.
Lägg sötpotatisen i matberedaren och tillsätt lite vatten. Rör ner havremjölet och tillsätt resten av ingredienserna. Mixa sedan allting väl i matberedaren.
Grädda smeten i ett våffeljärn.